IONIZATOR APA SANYOLIFE

IONIZATOR APA SANYOLIFE

IONIZATOR APA SANYOLIFE

1120 Ron
Tel: 0754252039, 0785050698
Reprezentant Proprint s.r.l.: Adrian Solomon

Descriere IONIZATOR APA SANYOLIFE:
Ionizator apa pentru obtinerea apei alcaline.

Produs in Korea ( SanyoLife.co), dupa cele mai noi tehnologii, aparatul contine NUMAI celule de electroliza cu 4 camere, cu 3 electrozi de titan si platina. Functioneaza identic cu modelele scumpe de pe internet. Diferentele consta in faptul ca:
- NU contine filtru intern deoarece am solicitat producatorului sa-l elimine, scazand astfel si pretul aparatului.
- Data fiind calitatea proasta a apei potabile de la noi, filtrul intern se cerea inlocuit foarte des.
- Acolo unde apa de la robinet nu are calitatile necesare pentru a fi potabila, nu se utilizeaza decat impreuna cu un filtru extern ( RO, UF ). Putem sa furnizam la cerere si alte tipuri de filtre, dupa dorinta clientului.

Furnizeaza apa alcalina cu 3 valori ale pH-ului ( slab 7-7,5; mediu 8-9; si puternic 9-11; alcalina ) si apa acida cu doua valori ale pH-ului ( slab 5-6; si puternic 3,5-4; acida ) Schimbarea tipului de apa furnizata se produce prin schimbarea polaritatii electrozilor. Pe tasta neutru furnizeaza apa normala.

Complet controlat de computer, furnizeaza la simpla atingere a touch-senzorului, apa la calitatea dorita. Apa alcalina si apa acida sunt produse concomitent. Apa setata a fi produsa este furnizata pe la partea de sus a aparatului ( pe tubul metalic flexibil ) iar apa secundara este deversata printr-o conducta, aflata in partea de jos a aparatului, la canalizare. Din acest


Cautari
Trimite un mesaj in legatura cu produsul IONIZATOR APA SANYOLIFE catre Proprint s.r.l.
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Alte produse de la Proprint s.r.l.

Filtru apa Osmoza cu 6 trepte, pompa presiune si cartus multimedia
899 Ron