Filtru apa Osmoza cu 6 trepte, pompa presiune si cartus multimedia

Filtru apa Osmoza cu 6 trepte, pompa presiune si cartus multimedia

Filtru apa Osmoza cu 6 trepte, pompa presiune si cartus multimedia

899 Ron
Tel: 0754252039, 0785050698
Reprezentant Proprint s.r.l.: Adrian Solomon

Descriere Filtru apa Osmoza cu 6 trepte, pompa presiune si cartus multimedia:
Filtru cu osmoza inversa, dotat cu manometru pentru citirea presiunii apei in sistem si cartus filtrare cu multimedia.

Etape de filtrare apa:

1.Filtru PP 10" cu capilaritate 1 sau 5 microni, amplasat in carcasa transparenta pentru a usura observarea stadiului de colmatare. Fiind primul atacat de apa de la retea, aici sunt retinute toate particulele cu dimensiune mai mare de 1-5 microni.
2.Filtru GAC 10" compus din Carbune Granular Activ din coaja de nuca de cocos retine impuritatile care au reusit sa treaca de prima treapta de filtrare, namolurile fine, substantele care dau gust si miros neplacute apei.
3.Filtru CTO 10" realizat din carbune, de aceasta data masiv, extrudat, prin care apa trece in flux redus, permitand astfel ca tot ceea ce a trecut de a doua treapta de filtrare sa fie retinut ( emulsii, grasimi, etc).
4.Membrana de osmoza inversa RO 50 GPD, pelicula cu porozitate foarte redusa, prin care apa este pompata de pompa booster, realizandu-se o presiune ridicata care forteaza moleculele de apa sa treaca prin membrana iar toate contaminantele raman in camera de osmoza si sunt eliminate prin procesul de autospalare.
5. Cartus reutilizabil cu multi medii de filtrare care asigura pH peste 7 la iesirea din sistem;
6.Filtrul inline GAC 10" constituit din carbune granular activ cu ioni de argint, inclus in sistem pentru reglarea gustului apei purificate.
Filtrul poate fi suplimentat la cerere si cu


Cautari
Trimite un mesaj in legatura cu produsul Filtru apa Osmoza cu 6 trepte, pompa presiune si cartus multimedia catre Proprint s.r.l.
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Alte produse de la Proprint s.r.l.

IONIZATOR APA SANYOLIFE
1120 Ron